Teollisuuden telinetyöt

Imatran Telineasentajilla on erikoisosaamista teollisuuden telineasennustöissä. Meillä on vuosien kokemus ja osaaminen tällä alalla, ja olemme tehneet lukuisia onnistuneita projekteja eri teollisuudenaloilla.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että asennustyöt sujuvat turvallisesti ja tehokkaasti. Erityisesti säiliöiden ja korkeiden rakennusten telineasennukset ovat erikoisosaamistamme. Olemme tietoisia kaasuista ja muista vaarallisista aineista, joita käytetään monissa teollisuudenaloilla, ja huolehdimme asianmukaisesta suojautumisesta.

Työt tehdään aina luvanvaraisesti, jotta varmistamme sekä työntekijöidemme että ympäristön turvallisuuden. Tarjoamme myös koulutusta ja neuvoja asiakkaillemme, jotta he voivat itse ymmärtää turvallisuusvaatimuksia ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Olemme ylpeitä erikoisosaamisestamme teollisuuden telineasennustöissä ja haluamme auttaa teitä varmistamaan turvallisen ja tehokkaan asennustyön toteutuksen. Ota yhteyttä meihin, niin voimme keskustella yksityiskohtaisemmin siitä, miten voimme auttaa teitä.

Kiitos, että harkitsette meitä kumppaniksenne.